Website aflat partial in Mentenanta * Incercam sa procesam orice comanda, daca apar modificari va vom contacta imediat!

Despre noi

SC Total Computers SRL Vaslui a luat fiinta in anul 2006 din dorinta si placerea de a lucra in domeniul IT. In prezent pe langa vanzarea cu amanuntul a produselor din gama IT facem service la toate echipamentele de acest tip, de la notebook-uri si calculatoare desktop pana la servere si statii grafice si de la imprimante si multifunctionale jet cerneala sau laser pana la copiatoare profesionale. Avem si suntem o echipa compacta si motivata gata sa intervenim oricand pentru satisfactia clientilor nostrii!

DIN EXPERIENTA NOASTRA

Oferim servicii de diagnosticare si reparatii software si hardware, instalari windows, devirusari, instalari programe, inlocuire componente, incarcari cartuse imprimante, copiatoare, multifunctionale.

Avem planuri si vise, insa stim ca nu suntem singuri de aceea ne dorim pe viitor sa fim alaturi de colaboratori si de clienti si sa ne bucuram de reusite si realizari impreuna.

Pentru ca suntem pe piata din 2006 am dobandit experienta, iar seriozitatea ne-a mentinut pe o linie de crestere continua.

SERVICIILE NOASTRE

SERVICE AUTORIZAT

Avem o gama variata de producatori cu care colaboram pentru service

RETUR GRATUIT

Produsele achizitionate de pe site pot fi returnate urmand cativa pasi simpli.

COMENZI SIGURE

Oferim servicii profesionale si ne respectam clientii

Total-it | Laptopuri Imprimante Componente PC Televizoare si multe altele